Server Migration (Закажани)
  • Важност на пораката - Средна
  • Влијаат Систем - Al-fatih & Hebe
  • Migration server for Al-Fatih and Hebe Server

  • Дата - 31/05/2020 01:00
  • Последна промена - 30/05/2020 21:31

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
Al Ayyubi (IIX SSD Litespeed) [S] PHP инфо
Al-Farabi (US) [S/R] PHP инфо
Al-Fatih (US SSD Litespeed) [S] PHP инфо
Khaulah (SG) [S][R] PHP инфо

Powered by WHMCompleteSolution