Во моментов нема прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
Aether (IIX) (SSD) PHP инфо
Apollo (IIX) PHP инфо
Ares (IIX) (SSD) PHP инфо
Athena (SG) PHP инфо
Freya (US) PHP инфо
Hades (IIX) PHP инфо
Hebe (US) (SSD) PHP инфо
Hemera (IIX) PHP инфо
Hestia (IIX) PHP инфо
Poseidon (IIX) (SSD) PHP инфо
Zeus (IIX) PHP инфо